Förkyld ochh glad!

Idag blir det ett kort inlägg, jag är snorig och hjärnan känns som bomull, maken känner likadant, den enda friska familjemedlemmen är Trollungen, som just nu leker med telefonen, allt som har knappar är otroligt spännande! Undrar om Trollungen kan serva oss med varmt te och honung om det blir kris…?

Idag fick jag mail från ett par som vi lärde känna genom föräldrautbildningen för blivande adoptivföräldrar. För oss har ett barn varit drömmen länge och det har inte spelat någon roll hur det barnet skulle komma till oss. Att det blev genom IVF och inte adoption denna gång berodde mest på att IVF gick fortare, och att vi faktiskt lyckades trots att oddsen inte var med oss. vårt Lilltroll är ett mirakel.

Paret i frågan har nu fått sitt barn och de är överlyckliga, det är så häftigt att vi fyra har blivit föräldrar, för två år sedan vågade vi inte ens hoppas.
Jag hoppas få träffa den lyckliga familjen snart, vi har mycket att prata om, vi lever ju i vår dröm.
Ni som funderar över hur ofrivilligt barnlösa lever och hur långt vi kan vara  beredda att gå för att få del av det som så många tar för givet kan gärna titta på SVTs serie "Barn till varje pris?"

Snörvel och god natt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0